Mina sidor
A-kassan > Om oss > Jobba hos oss

Jobba hos oss

Tycker du om att hjälpa och kommunicera med andra människor? Är du en flexibel person som har lätt för att ställa om och lära sig nya saker? Då kan du passa hos oss.  

Om oss 

Vi är omkring 120 anställda och har kontor i både Luleå och Eskilstuna. Hos oss arbetar främst handläggare och servicehandläggare. Men här finns också medarbetare med kompetens inom administration, utbildning, IT och kommunikation. Oavsett vad du jobbar med så bidrar du till att skapa en tryggare värld för våra cirka 188 000 medlemmar.  

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. När du börjar hos oss får du gå en utbildning för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Du får sedan stöd och handledning fram till att du är trygg att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. 

Du möts av välkomnande kollegor med ett stort engagemang för sitt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att skapa trygghet för våra medlemmar genom både arbetsliv och arbetslöshet. 

Villkor och förmåner 

Vi tycker att det är viktigt att våra anställningsvillkor och förmåner bidrar till att du mår bra och trivs hos oss. Här är ett urval av vad vi erbjuder. 

Kortare arbetsvecka och flexibla arbetstider 

Hos oss jobbar du 36,66 timmar per vecka när du har reglerad arbetstid. Du har också möjlighet till flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov och inom gällande flextidsram. 

Möjlighet att arbeta hemifrån 

Vi vet att flexibilitet är en viktig del av det moderna arbetslivet. Våra medarbetare erbjuds därför möjligheten att arbeta både på kontor och hemifrån. Tillsammans lägger vi upp en plan för vad som passar dig och verksamheten. 

Friskvård 

Vi vill uppmuntra dig till att delta i aktiviteter som främjar din hälsa. Vi ersätter därför kostnader för friskvårdsaktiviteter till en förmånlig summa.  

Semester 

Återhämtning är viktigt för att du ska må bra både på och utanför jobbet. Hos oss har du därför rätt till 30 dagars betald semester. 

Våra värderingar 

Vi arbetar för att våra medlemmar ska uppleva Handels a-kassa som en tillgänglig, flexibel och effektiv organisation som verkar för att medlemmarna känner sig trygga med att vi arbetar på ett rättssäkert sätt. 

Vi värnar om den demokratiska processen och vill vara en öppen organisation där medarbetarna har möjlighet att tycka till och påverka för verksamhetens bästa. På samma sätt som vi värdesätter våra medarbetare vill vi att våra medarbetare värdesätter våra medlemmar och förstår organisationens villkor. Våra värdegrunder ska leda till goda tillstånd och ställer därför en förväntan på att alla medarbetare följer dem. 

Våra medarbetare ska ha kunskap och kompetens för sitt ansvarsområde. Vårt mål är att våra medarbetare ska uppleva förståelse, motivation och arbetsglädje i sin arbetsvardag för att därigenom kunna vara en god tillgång för våra medlemmar. Våra medarbetare ska även ha förståelse för arbetarrörelsens värderingar och Handels a-kassas syn på våra medlemmar. 

Hur vi tänker kring miljö och hållbarhet 

Vi strävar efter att minska vår miljöbelastning. Det gör vi genom att:

  • använda förnyelsebara resurser efter bästa förmåga i relation till givna ekonomiska ramar
  • använda miljömärkta produkter och minska svinn
  • ställa relevanta miljökrav vid inköp av varor och tjänster
  • i första hand välja de transporter och leveranser som ger minst avtryck på vår miljö 
  • både själv använda samt erbjuda våra medlemmar möjligheten att använda digitala verktyg.

Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga jobb som finns hos oss på Handels.

Hitta lediga jobb här
Uppdaterad: 3 februari 2023